Populära och trendiga tekniken sous vide är egentligen inget nytt fenomen.
- Ingredienserna vakuumförseglas och tillagas på en lägre temperatur än vid traditionell matlagning för att få det bästa resultatet.
- Allt placeras sedan i en gryta med vatten.
- Produkten gör att vattnet bevarar den önskade temperaturen konstant genom hela tillagningen. Maten tillagas jämnt och köttet bevarar all saft.
- Ta ur köttet ur plastpåsen och stek lätt i pannan för att få en fin yta.
Kan monteras på alla slags grytor
- Fördröjd start/Auto-avstängning
- Larm vid låg vattennivå
- Rengöringsvänlig design
- Högupplöst-LCD-display på 2,5”
- Kapacitet: 25 liter
- Vattencirkulation: 360 °
- Effektnivå: 1000W
- Temperaturintervall: 40–95°
- Temperaturstabilitet: ± 0,1 °C vid 60°C
- Mått: H 44 x B 8 x D 11 cm / Vikt: 1,5 kg